/* Analytics ----------------------------------------------- */

dimarts, 8 de març del 2016

Obres en contractació 2016: 'Coses que dèiem avui' i 'Baby Jane'

A continuació teniu una presentació de les dues obres. En el cas que esteu interessats/des en la seva contractació, envieu-nos un e-mail per a ampliar detalls.



Coses que dèiem avui són tres relats d’amor i desamor que combinen l’humor i la tragèdia, amb un denominador comú: la infidelitat. A la vista de tothom, les tres parelles protagonistes viuen situacions íntimes, delicades o decididament violentes.
Coses que dèiem avui és també el títol d’una cançó dels Beatles. Els autors, Neil Labute i l’actriu i traductora Cristina Genebat, van modelar cada diàleg. La pausa i el silenci parlen per si sols de la persona i dels sentiments i els porta a viure el moment de la seva vida, que els ha dut el destí.




-------------------------------------------------


Baby Jane és una adaptació directa de la pel·lícula ´Què se'n va fer de Baby Jane' del director Robert Aldrich i interpretada per Bette Davis i Joan Crawford.
Baby Jane és un thriller psicològic que oscil·la entre allò purament inquietant i allò plenament asfixiant amb destacables moments d'intriga, emoció i patetisme tot i desenvolupar-se en una atmòsfera perversa on la tensió va creixent imperceptiblement, fins a arribar a la dramàtica escena final.
La posada en escena ha estat un repte important tant per la mateixa adaptació com pel desenvolupament de l'acció, en alguns moments en tres espais alhora, les projeccions i també la música en directe que acompanya l'obra tota l'estona i que ajuda a crear una atmòsfera única.

.